Reis New York Kan voor iedereen leuk zijn

Allerbeste tijd betreffende het jaar in New York


New York kan zijn ons stad wegens al die seizoenen in de lentetijd en een herfst is dit met hoofdhaar milde temperaturen en prachtig kleurcombinaties dit meest passend om behalve te lopen. Zeker is ons stedentrip naar New York in de zomer, betreffende zijn ettelijke openluchtfestivals, een moeite waard. En zodra een over de winterse sneeuwstormen de plaats teistert, zijn de mooie musea ideaal teneinde jouw dag te vullen. De gemiddelde temperaturen lopen uiteen over -2 °C in januari tot 30 °C in juli.

 

 

Trekken tot Hotels New York


Vanuit Europa kan je op verscheidene luchthavens aangaande New York vliegen, zoals Newark (EWR) en John F. Kennedy (JFK). Binnenlandse vluchten landen over het doorgaans op een luchthaven Laguardia (LGA). Maak eenmaal aangekomen in de stad toepassing betreffende een bussen, taxi’s en dit langste metronet ter wereld! In dit noordoosten van Amerika bestaat ons net betreffende supersnelle spoorlijnen dat het Penn Station in New York verbindt betreffende steden indien Washington, Boston, Montreal en Toronto.

 

 

Bezienswaardigheden in New York


Nauwelijks stedentrip New York kan zijn compleet zonder neem een kijkje juiste Vrijheidsbeeld, dit Empire State Building, Central Park en ons voorstelling op Broadway gezien te beschikken over. Overige aanraders zijn het wereldberoemde Times Square, de Brooklyn Bridge, dit Rockefeller Center en Staten Island. Shopliefhebbers mogen tevens terug in een talloze winkels met Fifth Avenue.
Dit altijd drukke Times Square is de meeste bezochte bezienswaardigheid ter aarde en gaat u dan ook voorzeker betoveren betreffende haar indrukwekkende neonlichten. Ga naar Central Park indien u even een heerlijke pauze wilt met dit hectische leven in New York.
Het adembenemende New York zit boordevol architectonische bezienswaardigheden, cultuur en geweldige uitzichten. Beleef de Big Mac betreffende ons opvoering op Broadway, een wedstrijd in het Yankee Stadium ofwel ons tocht betreffende de veerboot naar dit Vrijheidsbeeld.

Dit juiste metronetwerk of de bekende gele taxi’s leveren u dan ook gemakkelijk naar dit chique Manhattan, dit culturele Brooklyn ofwel The Bronx, de geboorteplaats van rap en hiphop. Vergeet ook niet teneinde de top over dit Empire State building te bezoeken daar waar u kan plezier hebben betreffende een panorama-uitzicht over een skyline betreffende de plaats.

Dit altijd drukke Times Square is een meest bezochte bezienswaardigheid ter wereld en gaat u dan ook beslist betoveren met hoofdhaar indrukwekkende neonlichten. Kijk op Central Park indien u dan ook even een heerlijke pauze wilt over dit hectische leven in New York.

 

 

New York Verblijfsmogelijkheden


Gedurende je vakantie tot New York heb je de keuze uit talloze soorten faciliteiten. Verblijf je dit liefste in ons goede wolkenkrabber met find more info zwembad? Ofwel is het een knus hostel, waardoor je veel geld overhoudt teneinde te shoppen en lekker uit nuttigen te kunnen in de plaats? Waar jouw tevens naar op speurtocht raakt, Hotels.com heeft dit prima aanbod. Boek jouw verblijf en geniet betreffende deze wereldberoemde plaats.New York hotels bestaan de duurste ter aarde, hoewel daar altijd ons koopje tot uw beschikking kan geraken. Manhattan, Queens, Brooklyn, The Bronx en Staten Island zijn tevens deel van New York. Manhattan is dit gedeelte daar waar een duurste hotels gevestigd zijn, maar als u uitwijkt tot Queens vindt u budgetvriendelijke hotels. Met ons metro die tijdens een nacht tevens rijdt, kan zijn de stad in ons mum betreffende tijd te bereiken. New Yersey kan zijn met de pont 15 minuten verwijderd over Manhattan, Brooklyn biedt tevens genoeg goedkope hotels en Staten Island is praktisch voor vakantiegangers die vliegen op Newark Airport. Dit SoHotel in Little Italy is het oudste logement in New York, gemaakt naast de locatie daar waar George Washington de stad regeerde gedurende een revolutie. Een prijs is juist te verrichten. Het St Regis op 5th Avenue vervaardigd aanspraak op een opschrift het luxueuste herberg met New York, met 24-uurs butlerservice, zodra u het kan betalen!

 

 

 

Weet u het over New York?Neem een kijkje via een poorten met Pomander Walk, in de Upper West Side, en het resultaat is een ons visioen aangaande ons Londense straat met prachtige natuurlijke luiken huizen verborgen bij torenhoge wolkenkrabbers. Dit is een geheim heiligdom in een grote plaats.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Reis New York Kan voor iedereen leuk zijn”

Leave a Reply

Gravatar